Studio portretten

Studio portretten

Niets voelt vertrouwder voor een hond als zijn eigen huis. 

Bij Mobiyo Focus photography is het mogelijk om studio foto’s te laten maken bij jou thuis!

Ook bent u van harte welkom in Den Haag om daar portretten te laten maken van je viervoeter. 

De keuze is reuze

Geschikt voor klein en groot

en diverse diersoorten.

Dus ook katten, vogels en cavia’s zijn

van harte welkom.

Keuze uit meerdere thema’s en kleuren.

Werkwijze studio sessie

Voor

Na het plannen van locatie en datum krijg je per mail een overzicht van alle kleuren. Hieruit is keuze mogelijk. Ook zijn er wat decoratie artikelen aanwezig die naar wens gebruikt kunnen worden. De keuze dient maximaal 48 uur voor plaatsvinden van foto sessie doorgegeven te worden.

Tijdens

Eenmaal aangekomen op locatie is het tijd om de studio op te bouwen. Bij gekozen locatie den Haag staat dit al klaar. Hierna is het even tijd voor de hond om rond te kijken en zal ik wat testfoto’s maken zodat de hond kan wennen aan de flitsen en geluiden. 

Eenmaal gewend is het tijd om te shooten! ik help jou als baas je hond neer te zetten in de juiste positie. En hierna natuurlijk tijd om je hond uitgebreid te belonen!

Na

Tijd voor bewerken! Binnen enkele dagen ontvang je een voorproefje van de fotosessie. Hierna ga ik aan de slag met. de rest van de foto’s. Binnen 2 tot 3 weken ontvang je de rest van de foto’s.

Je ontvangt de foto’s in lage resolutie met logo voor social media. En in hoge resolutie zonder logo voor eigen gebruik en eventueel gebruik voor afdrukken. 

Thema shoot

Heb jij een te gek idee in gedachte en wil jij die graag laten uitvoeren door Mobiyo Focus, dan is dat in vele gevallen mogelijk! Mobiyo Focus photography kan veel verschillende thema’s uitwerken in de studio. Neem gerust contact op en bespreek de mogelijkheden.