Let’s shoot

Klik voor een unieke blik!

Iedere hond maar ook baas is anders, uniek.

Daarom vindt Mobiyo focus het belangrijk de nadruk te leggen op hetgeen wat jouw viervoeter speciaal maakt.

Ontspannen op pad en eerst alle geuren ontdekken voor we starten met de shoot, dan ben je bij Mobiyo focus photography op het juiste adres!

Fotograferen doen we samen

Om het perfecte plaatje te schieten van een hond,

is de hulp van jou als baas hardt nodig.

Vooraf bespreken we de wensen van de fotoshoot en

tijdens de sessie begeleid ik jou als baas voor het beste resultaat. 

Een frisse neus halen, je viervoeter is er vast dol op.

Eerst overal snuffelen en wellicht een sprintje trekken

voor de fotosessie begint. Zo staat je hond zonder zenuwen

en met een ontspannen gevoel op de foto.

Ook zonder zon een stralende foto

Werkwijze fotosessie

Voor

Allereerst vul jij als baas het contact formulier in waarna ik contact met jou op zal nemen. Samen spreken we een datum en locatie af. Hierna volgt de betaling en krijg je een bevestiging per mail. Per mail ontvang je ook een kennismakingsformulier waarin jouw viervoeter alvast beter wil leren kennen. Ook vertel jij hierin als baas wensen voor de fotosessie. 

 

Tijdens

Eenmaal aangekomen op locatie is er allereerst tijd voor een wandeling. In de studio is er ook ruim de tijd om eerst kennis te maken met de omgeving. Tijd om aan elkaar te wennen en om alle geurtjes uit de omgeving op te pikken. Jij en ik spreken nogmaals de planning en ideeën door en gaan dan aan de slag.

Tijdens de fotoshoot begeleid ik jou als baas om je hond in de juiste pose te zetten. Tussen de foto’s door lopen we geregeld naar een ander plekje om zo de hond weer even te laten ontspannen. 1 ding staat namelijk voorop, en dat is dat de hond een geweldige dag heeft!

Na

Tijd voor bewerken! Binnen enkele dagen ontvang je een voorproefje van de fotosessie. Hierna ga ik aan de slag met. de rest van de foto’s. Binnen 2 tot 3 weken ontvang je de rest van de foto’s.

Je ontvangt de foto’s in lage resolutie met logo voor social media. En in hoge resolutie zonder logo voor eigen gebruik en eventueel gebruik voor afdrukken.