nest portretten

De allerkleinste

Voor een nest tussen de 3 en 8 weken oud

is het mogelijk om een nest shoot te boeken. 

Veilig thuis bij moederhond of al ontdekkend in de buitenwereld. 

Vraag naar de mogelijkheden.

Werkwijze nest sessie

Voor

Allereerst wordt door middel van het kennismakingsformulier bepaald wat voor shoot het best past bij het nest. Is het al mogelijk om naar buiten te gaan of blijven ze nog warm binnen. Vanuit daar werken we verder naar een plan om het gehele nest in rust op de foto te zetten.

Tijdens

Allereerst is het tijd dat moederhond went aan de gehele situatie, zeker als het bij de fokker thuis is. Eenmaal gewend vraag ik jou als fokker om te helpen de pups neer te leggen/zetten en goed in het vizier te houden. Van iedere pup wordt eerst een individuele foto gemaakt en hierna wordt een gezamenlijke foto gemaakt. Tussendoor is er tijd voor de pups om te slapen of eten.

Dit alles gaat zonder tijdsdruk. Lukt het even niet of zijn de pups te moe, dan proberen we het later nogmaals. 

Na

Tijd voor bewerken! Binnen enkele dagen ontvang je een voorproefje van de fotosessie. Hierna ga ik aan de slag met. de rest van de foto’s. Binnen 2 tot 3 weken ontvang je de rest van de foto’s.

Je ontvangt de foto’s in lage resolutie met logo voor social media. En in hoge resolutie zonder logo voor eigen gebruik en eventueel gebruik voor afdrukken. 

Moederhond

Bij de sessie zit een portret van moeder inbegrepen.

Daarbij is het mogelijk om

moederhond toe te voegen aan de nestfoto.