Misty Bourguignon

Mijn naam is Misty Bourguignon en ik ben het gezicht achter Mobiyo Focus photography.

Al heel mijn leven lang ben ik dol op honden. In 2018 kwam mijn grootste droom uit, wij mochten namelijk ons gezin verrijken met een hondje. Vanaf die dag wilde ik ieder moment vastleggen van ons nieuwe gezinslid, genaamd Bobby. 

Fotograferen is één van mijn grootste passies. Nu wil ik andere hondeneigenaren ook blij maken met een mooie herinnering van hun viervoeter.

Bobby

Ware assistente

Waar Mobiyo Focus photography allemaal begon! Door de komst van Bobby, maakte ik al snel kennis met fotografie. Wat begon als het verzamelen van allerlei leuke momenten, groeide al snel uit tot een “uit de hand gelopen” hobby.

Inmiddels is Bobby uitgegroeid tot mijn beste assistente! Ontzettend lief,  een tikkeltje onzeker maar vooral erg ondeugend. Het beste maatje die ik maar kan wensen!

Genietend van een heerlijke wandeling struinen wij samen op de leukste fotolocaties en testen we dit regelmatig samen uit. Bobby zet altijd zijn beste pootje voor. Het favoriete trucje van Bobby is het schuin doen van zijn kopje als je tegen hem praat. Met dat eigenwijze koppie en die grote kraalogen tovert hij iedere dag weer een grote glimlach op mijn gezicht.

Heeft u nog vragen of interesse in een fotoshoot?

Neem gerust contact op.

Contact

E-mail: info@mobiyo-focus.nl